Fűtőszálas szélvédő javítása

Sokan azt gondolják, hogy a fűtőszálas szélvédők nehezebben, vagy akár nem is javíthatók. Az igazság az, hogy túl nagy különbség nincsen a javítás folyamatában, és ugyanolyan szépen javítható, mint bármely más szélvédő, amiben nem található fűtőszál, de azért esetenként bonyolíthatja a javítást, ha a sérülés olyan jellegű.


A fűtőszálas szélvédő javításánál ésdemes minél hígabb ragasztót használni, főleg, ha egy csillag alakú, vagy bármilyen repedéses kőfelverődésről van szó, annak érdekében, hogy minél jobban csökkentsük az esélyét a továbbrepedésnek. 

Sajnos az ilyen felszereltségű szélvédők cseréje nagyobb költséggel járnak, mint a fűtőszál nélküli társai, így ennél is igen csak szükségessé válik a mielőbbi javítás. Ezeknél a szélvédőknél vigyázni kell, hogy a fúrásnál ne sértsük meg a szálakat, de előfordulhat, hogy egy hosszabb repedésnél szükségessé válik annak lefúrása, és szerencsétlen helyzetben útban lehet egy-egy szál az üvegben, de ez is igen ritka esetek közzé sorolható és szerencsére a legtöbb esetben elegendő a bemeneti nyílás megcsiszolása és már tölthető is a kőfelverődés. 

Fontos, hogy a szakember rendelkezzen a megfelelő szerszámmal és ragasztóval, és akkor teljesen indokolatlan és felesleges a sokszor látott mélyre fúrás, mert az anyag képes eljutni a repedésekbe, így a szálak nem sérülnek a szélvédőben. Mikor a kőfelverődés bekövetkezik a szélvédőn, igen ritka esetben sérül maga a szélvédő fűtőszála, de sajnos találkoztam már ilyen esettel is. 

Végezetül a sokszor feltett kérdésre a válaszom, hogy igen gyönyörűen javíthatóak a fűtőszálas szélvédők is, a megfelelő anyaggal, szerszámokkal és a szakértelemmel.

Hívjon bizalommal : 06 70 755 79 17

https://www.budapest-szelvedojavitas0-24.com/

https://www.szelvedojavitas-hazhoz.hu/

Népszerű bejegyzések